Îmi este indiferent daca în istorie vom intra ca barbari

 

 

 

 


 

Super film care arată foarte bine cum noi românii suntem experți la a ne minți pe noi înșine. E normal că nu putem evolua dacă nu știm/înțelegem unde suntem. Cel mai adesea asta rezultă în transformarea complexului de inferioritate în complex de superioritate. Ce amuzant cum comentatorii de aici se comportă exact ca spectatorii din finalul filmului. Aia este, omenirea nu învață din greșeli, din păcate, mergem spre totalitarism din nou. Mi-e cam scârbă de asta. Beautiful, can't wait to see it. Radu Jude the best. Zapaceli specifice celor ce nu inteleg cu adevarat istoria si de undeva mai au si bani ca sa faca filme cu care sa deruteze mintile fragile. Parca toata cinematografia post decembrista a fost pusa in slujba denigrarii si batjocurei fata de orice este romanesc. Nu spun asta pentru ca sunt un admirator al cinematografiei comuniste,insa o industrie a filmului ajuta o tara atunci cand infatisaza si laturile pozitive,istoria reala si cultura, nu cand produce pe banda rulanta filme despre avorturi,tigani,infractori,mizerie si prostie. Mai puneti va si pe treaba curata. Artisti de mana a zecea.

E psihopat, dupa cum gesticuleaza, mima, minte dupa cum isi cauta cuvintele sa inventeze istorioare, iti iei copilul numai la razboi, bine asa... O fi fost platit din afara sa faca porcaria asta de asa zis film... Mizerie. Rusine regizorului. Un film facut la caterinca, duhneste a politically corect. Daca o sa fie premiat? Desigur, e bun pentru propaganda.

Avea dreptate Maresalul Antonescu

Interesant filmu. Totusi, sunt dezamagit de comentarile de aici. Jude = Juden. târfeşti atenţie. Foarte frumos filmul. Felicitări regizorului pentru curaj. Zici ca e bolnav... I actually saw the shooting of the movie, I was part of the spectator crowd! Great movie ! Didn't knew that this got released. Cum coaiele mele să numești asta traileri? domnul editor împreună cu domnul regizor si RADU JUDE ar trebui aduși în plenul unatc și împușcați în rotule. apoi, resuscitați, lăsați să se vindece, să treacă niște ani, să creadă că lumea a uitat, apoi împușcați din nou. Pe banii nostri se fac filme anti-romanesti. Un film care pare foarte interesant cu un trailer asa de prost, incat si eu la 12 ani puteam sa-i fac montajul cu Movie Maker si sa aiba mai mult impact/emotie. Pacat.

I've only just heard of this film. I don't even know if it has ever been screened in the UK. I'd certainly like to see it if I ever get the chance. I'm surprised that the director got permission to film within the Bucharest military museum! Why can't we see more films like this and less drivel masquerading as 'genius' such as 'Dunkirk' and 'Four billboards. I saw it today at the Rotterdam Film Festival. It's excellent! Kinda like a slower, more introspective version of The Act of Killing.

RADU jUDE, actorii si toti cei care au contribuit pentru realizarea mizeriei. Sa va f. in gura de javre ordinare, mincinoase(cei care stiti istoria adevarata. si prosti si naivi (cei care ati contribui la film pentru un leu amarat, dar nu aveti habar despre adevarata istorie. A-ti patat din nou imaginea tarii, antiromanilor! Parca nu era destul... Sa va fut in bot cu filmul asta,fiecare națiune ar trebui sa își promoveze interesele prin filme,așa cum fac englezii și americanii. Nu o sa vezi niciodată film făcut de americani cum au bombardat Hiroshima și nagasaki și au murit instant peste 800.000 de persoane,sau englezii bombardând continuu Germania,omorând peste 1 mil de civili germani. Numai noi suntem pielea pulii și facem un film de cacat și low cost finanțat de niște evrei probabil cum au murit câteva mii de oameni in regiunea Odessa. De ce morții mamii voștri nu ați făcut un film despre pierderea Basarabiei,Transilvaniei și in ce circumstanțe s a întâmplat ? Sau despre violurile,omorurile și jafurile făcute de ruși și unguri in regiunile pierdute ? Asta dacă va interesează așa mult adevarul istoric Futuva n gura de propagandisti low cost ce sunteți. România este și va fi o țara conștientă de istoria sa și indiferent de propaganda care se servește și care oricum nu prinde la public,nu aveți cum sa ȘTERGEȚI vreodată naționalismul și patriotismul romanului. Mare muie sa va trag.

Pana si trailerul vrea sa fie artsy as fuck. Please could anyone tell me what's the title of the song from 0,23 and who preforms it? Is there a link on YouTube. Cum puteti sa faceti un astfel de film? Cine va plateste.