Manisnya Cinta Di Cappadocia

 

 

Macam mana yer nak tengok movie ni lagi. Last tengok kat cinema 2014. How to watch it againnnnnn. Dengar ketawa ala fazura tu pun mcm best citer ni... Good song. Maya control sangat kot... anyway tunggu jugak cite nie. Lagu lagu 6ixth sense semu best best. tk pernah menghampakan. Why now malaysia not doing movie like cuma citer enth gharapkn pngarah symsul yusof, movie kak limah ngn syafiq lain smua mcm citer sama cinta cinta, cukup la tyg kul 7 ptg tiap2 hari... Band legend. Fazura mmg berbakat besar. kalau buat cerita ala2 korea, amik dia jadi heroin, mesti meletup gila. Crita best, soundtrack pun best, tp yg kurengnya mv dia.

Siapa tahu lagi satu lagu ost filem ni

Lawa fazura aku. Shoot! after watching this trailer,buat rase cm excited want to watch this movie now but sygnye xkn dpt until someone upload kat youtube ni...

Best giler movie nih... 5 stars! Aaron aziz so HOT. hhehheheheeee

Kp tk bnykkn filem2 y lebih mengajar moral2 y dh semakin maju dlm industri pfileman. tp makin tandus dgn tauladan2 y baik dlm filem. Acoustic version of this pleaseeeeeee. @shigaara liyana jasmay actually x cantik sgt, tp kenapa semua org ckp dia hot.



  1. https://zumabet53.com/5-13-the-art-of-getting-by.html
  2. https://sarfz90.com/9-8-home-free.html
  3. Play It Safe
  4. https://deadly-exchange.com/9-7-trær-vokser-ikke-på-penger.html
  5. https://ing-best.com/15-1-mannar-valaikuda.html
  6. https://sportbro28.com/10-10-back-into-the-cold.html